Jag är i grunden journalist men har kommit att arbeta mer och mer med press- och pr. Det har visat sig att just journalistbakgrunden är en stor tillgång när rollerna blir omvända och det handlar om att paketera nyheter, ha kontakt med media och nå publicitet.

Jag är öppen för att arbeta inom de flesta områden men har mitt fokus på att arbeta inom musik, kultur och nöje där jag arbetar med evenemangs- och klubbarrangörer, skivbolag och artister. Inom dessa områden har jag också ett väl etablerat nätverk och över 2500 kvalitativa mediakontakter vilket ger dig som uppdragsgivare en stor fördel.

Jag har arbetat med både stora och små projekt och lyft fram mina uppdragsgivare i allt från traditionell press och nationell radio till stora tv-program och populära bloggar och onlinemedier. Uppdragen har handlat om allt från enskilda evenemang, festivaler och turnéer till singel- och albumsläpp samt allmän promotion.

Jag kan bland annat hjälpa till med:
Mediaplanering
Mediakontakter & pressansvar
Skriva och skicka pressmeddelanden
Mediabearbetning
Textproduktion
Pressinbjudningar och ackrediteringar
Pr-kampanjer

Exempel på uppdragsgivare:
Red Bull Music Academy, Deezer, Marquise Club, PURE Nightclub, Stoney Boy Music, The Boppers, Djurgården Hockey, Antiprisgalan Skämskudden, Goodwill Festival, Showen ”Ett jäkla drag” med Janne Åström och Bengan Janson, Bluegrassbandet G2, Textual Relations med flera.

Exempel på pressmeddelanden jag skrivit:
Pressmeddelande för Deezer Sverige
Pressmeddelande för PURE Nightclub
Pressmeddelande för bluegrassbandet G2
Pressmeddelande för antiprisgalan Skämskudden